/div> <

Street art - Első 700 méter

írta: Zsocaaaa ; 2010.03.07. 17:29

Hmm... nah jó kezdjünk bele.
A 14-es villamos miután elhagyja Káposztásmegyert egy elégé fura vonalszakaszon halad át. Eredetileg itt a 3-as metró haladt volna csak ugye az nem jött össze így  mostanra maradt a villamos. Ez is ilyen tipikus budapesti dolog... Nincs metró akkor jó lesz ez villamosnak is...

Ez a szakasz kb 700 méter hosszú, mind két oldalról beton fal veszi körül amit már színesítettek az utcai művészek. Nekem tetszik a dolog, elég jó hangulata van tőle. Közvilágítás nincs de fölösleges is lenne, villamos kivételével nagyon más nem jár erre.
50-60 km/h átsuhannak a vilik, így sok dolgot nem lehet látni a graffitikből pedig, van 1-2 érdekes/tetszetős. Áthaladunk a Szilas patak fölött is illetve a Fóti út felett is ahonnan egy aluljáró nyílik, amiről már Atesz írt az Underpassban.
Most már beszéljenek a képek...  :P






 

 

 

1 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://darkstreet.blog.hu/api/trackback/id/tr21816656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linkek - Blogok

Ha te is szeretnél fel kerülni akkor írj egy mailt!

Linkek - Honlapok

Ha te is szeretnél fel kerülni akkor írj egy mailt!

3. oszlop

Szerkesztés alatt!

süti beállítások módosítása